Over mezelf

Als geregistreerd vloerder ben ik al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten tegelwerken : muur- en vloertegels, plinten, inloopdouches, tabletten en trappen. Ook terrassen aanleggen behoort tot mijn specialiteit. Hierbij verzorg ik buiten de plaatsing van de tegels ook de uitgraaf- en de chappewerken. Mijn kennis en kunde leerde ik van mijn vader die zelf meer dan 30 jaar in het vak zat. Door onze jarenlange samenwerking heb ik een brede kennis en sta ik garant voor kwaliteit. Ik werk dan ook uitsluitend met kwalitatieve en erkende plaatsingsmaterialen. Oog voor detail, stiptheid en een sterke en perfecte afwerking, daar streef ik naar.

Nieuwbouw als renovatie

Ik ben zowel actief in nieuwbouw als in renovatie. Dit voor zowel kleine als grote werken: een wc, badkamer, keuken, living, … Maar ook volledige woningen, toonzalen en appartementen.

Tegel op tegel kleven (De nieuwste trend in de renovatie)

Wilt u een nieuwe vloer maar ziet u op tegen al dat kap en breekwerk. Wel dit kan zonder probleem gedaan worden, ik kan perfect tegel op tegel kleven en dit bespaart u veel geld en veel vuil breekwerk en u hebt toch die nieuwe vloer.

Plaatsing met of zonder aankoop

Ik bied een totaalpakket: naast de tegelwerken zorg ik voor een perfecte afwerking. U kan hierbij steeds kiezen voor plaatsing met of zonder aankoop van de tegels.

Particulier, aannemer of architect

Ik werk zowel voor particulieren, aannemers en in opdracht van architecten.

Offerte

U kan me steeds contacteren voor specifieke vereisten. Ik zorg dan steeds voor een snelle en gratis offerte.

 

 

Bezoek ook mijn pagina op Facebook.